Underbart väder!

Synd man har blivit förkyld bara annars hade det varit mega skönt och sola.
Ja jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag varker har haft tid eller ork att göra det. liksom utan data blir inläggen så himla tradiga :P
Men iallafall, idag ska vi får hit lite gäster, Påskmiddag!
Min farbror med familj kommer hit, Trevligt trevligt! (:
Nä om man ska ta och fixa till sig lite.

N.A.P , Någon annans problem

TIMBUKTU!!
Hans musik gör mig på topp humör (:


meningslös?

Här kan vi snacka om tradiga inlägg, bildlösa.Allmänt värdelösa kan man säga. Mobilens fel! Heh! Får se om jag får tag i någon dator så det kan komma in lite bilder :-)

Det här med kärlek?

Kärlek är en av det bästa känslorna som finns, dock kan det vara ett rent helvetet också. Det är en känsla man inte ska leka med. Den är lätt att känna men svår att bli av med.

ännu ett mobil inlägg!

Ja jag har liksom ingen data, min pappa har sattit lösenord på den bärbara datorn jag brukar använda. Och han vill varken ge mig lösen eller skriva in det. Idiot! Hatar sånt, bara för jag inte varit i skolan, har en fucking anledning kanske? Och min bror får gå sin även om han inte varit i skolan. Ja jävlar sikka problem jag har haha! Nä om man ska ta något att äta och sen sova. Skakar som in i helvete och det är dock inte för jag fryser. Förresten, detta kallas jag ointressant inlägg! :-P

inlägg via mobilen!

Här ligger man i sängen helt utslagen, rätt så rejäla buksmärtor. Jag är glad att jag fått tid till utredningen nu. Dock om en månad typ :-o sjukt att man måste vänta så länge faktist! Men iallafall idag har man försökt göra något, åkte med mina föräldrar till Lödde och köpte nya skor, och fixa en grill. Jaja nu tänkte jag sova, Godnatt!

RSS 2.0